onsdag 8 oktober 2014

Höst på ett annat vis

Hundratals är dom , tranorna som stannat till på sin väg söderut. Med sitt speciella läte och imponerande storlek är de ganska pampiga där de breder ut sig likt en grå massa på fälten.
Kommer man för nära drar de iväg en liten bit.Idag har det varit fint väder har jag sett genom fönsterrutan, förutom en liten sväng med kameran har jag inte varit ute så jag överväger starkt att ta på mig pannlampan och ge mig ut på promenad. Om jag tar med Elsa är det nog inte så läskigt i den mörka skogen....
Så får det bli!

6 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Å vilka vackra bilder!
  Mer höst än sådär blir det inte!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Pannlampa har jag länge tänkt skaffa mig men det blir aldrig av, därför heller inga promenader till vardags under den mörka årstide , men nu när jag har som mål att springa vårruset kan jag ju inte sluta ge mig ut och träna bara för att det är mörkt. Måste helt enkelt skaffa mig en pannlampa. Tyvärr har jag ingen Elsa att ta med mig :( undrar om det går lika bra med en Molly ;) Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det går nog lika bra med en Molly :) men en bra pannlampa är att rekommendera då slipper man frestas att lysa in i skogen och se vad som lurar där som man ju gärna vill göra med en vanlig ficklampa....

   Radera
 3. Så vackert! Blev lite kär i den sista bilden:) Jag såg tranor för första gången i somras, i Tanumshede.
  Jag funderar också på att skaffa en pannlampa så man kan gå i skogen även när mörkret faller. Men visst är det läskigare då:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Så fina de är, tranorna.
  Jag är alldeles på tok för mörkrädd och sällskap av hunden gör inte saken bättre, dessvärre. Kram.

  SvaraRadera
 5. Så du är hemma nu i regniga Sverige, men
  det är bra det också. Tranorna kanske blir kvar
  ett tag för det är ju så varmt. Fina höstbilder
  du tagit.
  Kramar/AM

  SvaraRadera