fredag 10 oktober 2014

Fredagskväll och en go känsla i kroppen!

Ikväll blev det en timmas bodypump med make, svägerska ( tack för att du drog med) och svåger som sällskap, tufft var det men nu känns det underbart. 
Tyvärr har jag en tendens att belöna mig själv rikligt när jag utsatt min kropp för dessa påfrestningar så jag vill inte säga att det går jämt upp ens men känslan är värd mycket den också!

 Imorgon är en stor dag ...för 18 år sedan föddes vår älskade dotter som ska firas i helgen!
Vart har åren tagit vägen, från att ha varit liten och hjälplös är hon nu en bra bit på väg in i vuxenvärlden och formellt sett myndig och fri att göra vad hon vill imorgon .....en speciell känsla måste jag erkänna.


Hösten är lika vacker på båda mina älskade platser.4 kommentarer:

 1. Här har det hunnit bli morgon och jag laddar för att ta cykeln ut på en tidig fotosession. Min grabb fyllde18 i augusti, tog sitt körkort för några veckor sedan och skjutsar nu runt på sin "gamla" mamma i olika ärenden. Ja, åren går verkligen fort och det är bara försöka hänga med i de tvära kasten. Det kanske inte dröjer länge innan man kan titulera sig farmor. DET låter gammalt ;) Hoppas nu att ni får en riktigt fin födelsedag! Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Åh, vad härligt med ett tufft träningspass... känslan efteråt är super!!
  Fira dottern idag med dunder och brak. Ja, tiden gååår fort, i ett rasande fart. Det måste den göra eftersom jag redan är farmor.....;)
  Lördagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Grattis till dottern! Vackra bilder från när och fjärran.
  Ha en skön helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Ja, det är märkligt hur fort åren går...hux flux är de myndiga och i bästa fall har vi - föräldrarna hjälpt dem att bli flygfärdiga!
  Ja, träning Annan är A oco O för välbefinnandet. Och visst är känslan underbar efteråt!
  Helgkram, Gunilla

  SvaraRadera