fredag 17 oktober 2014

En (till) chaufför i familjen!


Ikväll har vi gått omkring i ett litet lyckorus hela familjen! Ja, det förstås, hon som är orsaken till det var mest ute på vägen :) 
 Det är en stor händelse när ens förstfödda fyller 18 och idag tog hon körkort , nu tror jag att jag börjar fatta att hon är 18 ...kanske...

Eftersom vi bor 3 km ute på landet utan fungerande kollektivtrafik är vi mycket glada en sån här dag när vi fått ytterligare en chaufför i familjen :) närmaste samhället är ca 7 km bort och det kan tyckas inte så långt men det ska ändå skjutas , till och från skolbuss, till och från träningar, kompisar osv ja ni vet säkert hur det är. Så det känns vääääldigt skönt att en till i familjen är självåkande nu !

Så stort Grattis till dottern idag !

   Själv funderar jag mest på om jag kommer kunna gå imorgon... efter dagens träningspass är jag riktigt orolig för min bakdel ;) jädrar vad det tog idag...men det är väl kanske meningen :)
Bäst att passa på att promenera runt en liten kortis efter jobbet dag medan man kan och det fortfarande var ljust..
Kunde inte låta bli att fånga hösten lite igen!

Skön helg till er som tittar in!5 kommentarer:

 1. Visst är det härligt när ens ungdomar blir mer och mer självständiga!? Det är ju det som är hela grejen, att de ska utvecklas för att så småningom stå på egna ben. Ett stort grattis till henne :)
  Och så önskar jag dig med en skön helg! Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Grattis till dotterns körkort, och vilken härlig frihet hon får nu! Hos oss tog sonhustrun körkort förra veckan, så nu slipper hon och barnbarnet krångla med busstider och lååånga promenader till dagis/jobb.
  Härliga höstbilder du fotat!
  Njuta av lördagen nu, kram Kate

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till dottern, det är stort när de får körkort. Min store son kom hem från Norge igår för att hälsa på under helgen, vilken lycka för mammahjärtat, tror nästa jag kramade honom sönder o samman, ha, ha. Ha nu en mysig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Ja, tiden går fort ;-). Grattis till stora dottern ;-)! Och vilka fina höstbilder du lyckats fånga!

  SvaraRadera
 5. Ja det där minns man ju, när man tog körkort. Värt att firas! Vad sysslar din dotter med, pluggar eller?

  Må så gott!
  //www.baraanna.se

  SvaraRadera