söndag 19 oktober 2014

Hemmaspa

Idag har vi verkligen en sån där dag så man med gott samvete borde kunna stanna inne och kura. Tända ljus och krypa upp i soffan och slappa. 
Regnet vräker ner och det har knappt varit ljust på hela dagen. Att jag sen hade väääldigt roligt i gott sällskap igår kväll gör att jag idag mår som jag förtjänar :)

Tur att jag var förutseende igår och fixade så jag kunde ta det lugnt och njuta lite av vad hemmet har att erbjuda idag ;)
Vi har en liten gullig bastu i vårt badrum men problemet har varit att den blivit garderob för handdukar, morgonrockar, träningskläder, papper och annat bråte så om man kommer in efter tex en promenad eller jakt och känner sig lite frusen tog det en bra stund att plocka ut allt som man kom fram till aggregatet ... med följden att vi sällan eller aldrig bastade.

Igår var vi och köpte hyllor till badrummet, nya handdukar och badlakan så igår fick jag äntligen ordning på det där, gamla handdukar slängdes och de nya kom upp i hyllorna och bastun är tom!

Nu ska här bastas i och njutas av att det är höst ute och helt ok att spendera en em inomhus!

Kram och fortsatt skön söndag till er !Doftljus från www.piqueprovence.se

3 kommentarer:

 1. Bra jobbat att få ordning i bastun. Låter mysigt att kunna använda den i höst och framöver.
  Kul med nya handdukar, det skulle jag också behöva. Vilket fint doftljus och tvålflaska.
  Fin kväll till dig
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Härligt att få lite nytt och fräscht till badrummet! Vi har också en bastu - helt oanvänd av oss!
  Fungerar som förråd till altanens alla dynor, ridkläder mm över vintern...
  Har något till Dig hos mig....:)
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Bastu verkar lätt bli till ett förråd! Så bra att det är ordning nu både i bastun och i badrummet. Det ser trevligt ut på bilden...vackra saker som både förgyller och som går att använda!
  Kraam, Gunilla

  SvaraRadera