söndag 10 augusti 2014

Sensommar

Egentligen vet jag inte riktigt när sommaren övergår i sensommar...kanske när semestern är slut ? Eller efter 10 augusti ?, eller när skörden börjar ?
Hur som helst så har de där ljumma , ljusa kvällarna övergått i något annat nu , en helt annan luft och ett annat ljus men mycket härligt det också. Det blir kyligare och daggen kommer tidigare så det är ganska skönt att gå in på kvällen.


Någon större skörd av vare sig äpple eller plommon lär det inte bli i år. 


 

Man kan inte längre se vilka som är barn och vilka som är föräldrar6 kommentarer:

 1. Härliga bilder osm andas höst fastän naturen varken gått över i gult eller brunt. Gillar särskilt bilden med vinb'rsbusken . Så fint ljus. Sådär halvplockade ser mina röda buskar ut när hönsen hoppat så högt de kan efter bären och björktrasten gjort sitt.
  Ha det fint
  Anette

  SvaraRadera
 2. Har väl egentligen inte tänkt så mycket på att hösten är på väg, antagligen för att vi fortfarande har så varmt och skönt sommarväder, men när jag gick ut för att hämta tidningen i morse uppmärksammade jag att det inte ljusnar lika tidigt om morgnarna längre, och kände mig faktiskt lite sorgsen över det. Jag som annars gillar hösten med alla fina höstfärger och att kvällarna blir mörka så jag får mysa med tända ljus, en kopp te och en go bok i soffan, men det känns lite vemodigt att det börjar närma sig slutet på denna fantastiska sommar. Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Så vackra bilder! Det är något speciellt med sensommar, lite vemodigt men ändå välkommet. NU hoppas vi på en lång skön sensomamr-höst.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Åh, vad fina bilder - gillar särskilt den där fåglarna flyger över vattnet! Ja, när blir det sensommar? Mitten på augusti tror jag. Det är bra om man kan se skönheten och fördelar med varje årstid. Ja, rent av varje månad. Något som man tycker om eller inte slutar och något nytt börjar.
  Kram, Gunilla

  SvaraRadera
 5. Jättefina bilder, så himla duktig du är!

  SvaraRadera