torsdag 28 augusti 2014

Höstfärger

Den här veckan har varit intensiv och än är den inte slut...
I augusti är det verkligen en rivstart efter den lugna tempot man gå in i på sommarlovet. 
En chock för kropp och själ ;)

 
Den här veckan har varit fullspäckad både dag och kväll med föräldramöten, långväga gäster, , fint skördeväder = ingen make som delar på marktjänsten :) fotbollsmatcher,läkarbesök och så har jag glömt hälften..
Men vila får man väl göra när man blir gammal ... Nu gillar ju jag när det händer saker och jag är inte precis nån som sätter sig på ändan och sitter kvar på kvällarna men när det snurrade till rätt rejält i huvudet i morse när jag var ute och körde bil då förstår jag att det nog inte skadar att dra ner en växel nån dag eller två ;)


Tog en kvällstur med kameran ikväll , det var så skönt väder fast det blev kyligt direkt när solen gick ner.Här var det riktig höststämning på buskarna runt sjön.Snöbärshäcken är snart full av vita bärSom jag sagt tidigare är det dåligt med rabatter hos mig men ogräs kan vara vackert också :)


Några minuter innan solen gick ner bakom skogen lös solen så läckert på vindkraftverket.4 kommentarer:

 1. Det är vacker höstkänsla i dina bilder! Ha det fint. Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Fina fina kort! Tack för det! Du frågade vad jag köpt för objektiv :) Jag har köpt Nikon 55-200. Är så glad över det.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Dina bilder andas verkligen höst, jättefina, men jag hoppas verkligen september kommer bjuda på soliga och varma dagar, annars blir det rysligt lång höst och vinter. Igår kväll satt jag ute och njöt av kvällssolen. Härligt!
  Önskar dig en fin fredag och helg!
  Och du, om det börjar snurra låter det klokt att dra ner på tempot lite... Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder! Den med fåren är så fin. Ja det skadar inte att slå av på takten, inte bra att köra slut på sig själv helt. Man vill ju inte vara helt slut när helgen kommer. Jag har haft en tuff vecka på jobbet, så de ska bli skönt med fredagsmys i kväll:)
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera