tisdag 10 mars 2015

Vårblommor, Can Cook och lärledarutbildning

Påskliljor som tittar upp, gult av tussilago i dikena och så snödropparna som står i full blom, så långt har våren kommit här vid Vänern. Kan anta att de blommar ännu mer längre söderut. Även om det skulle komma bakslag med snö nu så är det ändå helt klart vår, så himla skönt!

Ett annat vårtecken är att i morgon drar vi igång med en ny grupp "Can Cook" igen, jag vi startade ju förra våren så därför får det kallas vårtecken. Ska bli jättekul och se hur vi kan inspirera till lite mer matlagning den här gången!

Idag har det varit studiedag som inneburit sista gången på en tredagars lärledarutbildning. Jag har inte anammat det så värst mycket tidigare tyvärr då det varit fokus på så mycket annat men plötslig så trillade polletten ner och det var en så go känsla :) ni när man plötsligt fattar vad man ska ha det till så att säga....
Vi har varit en mycket trevlig grupp bestående av lite olika professioner men som kompletterat varandra bra konstaterade vi vid slutet i eftermiddags..

Nu ska jag försöka komma i säng tidigt för imorgon blir en lång dag!

Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Vilka helt fantastiska bilder! Vilka vårtecken!
  Å så glad jag blev över din kommentar..;)
  Det är ju fantastiskt att du startat sånna grupper men samtidigt att det behövs grupper för något så självklart. Att äta tillsammans är ju höjdpunkten på kvällen och vi har alltid gjort det så ofta vi kan. Min man har alltid haft resande jobb och då han är borta är det ju svårt....precis som de där åren då barnen har aktiviteter flera gånger i veckan......men nu då de är äldre blir det ju oftast så att vi både lagar mat i hop och äter den... såååå mysigt och ett stort plus med att ha stora barn..;)

  Kram o heja heja dig!
  Katarina

  SvaraRadera
 2. Massor av härliga vårtecken hos dig! Roliga saker som händer hos dig nu, visst får man lite ny energi nu när ljuset kommer (även om jag är både morgon- och kvällstrött!)
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera