torsdag 31 juli 2014

Mat från havet

 Under vår lilla tripp till Bohuslän var ett att våra fokus god mat !

Jag  är uppvuxen på mat från skogen med en jägare till pappa. Numera är jag gift med en jägare och köttproducent och även om både maken och sonen i perioder fiskat en del så kommer ändå det mesta av det vi äter idag från gården.

Därmed försöker jag alltid äta mat från från havet när tillfälle finns och så mycket bättre än så här blir det inte :)

Nedan ser du den berömda sillplankan från Salt & Sill på Klädesholmen och den kan starkt rekommenderas liksom resten av menyn vid provade , musslor och torsk.
Läs mer om Salt & Sill härVi vårt besök satt vi på uteserveringen på bryggan och åt då vädret visade sig från sin allra bästa sida men jag kan mycket väl tänka mig att komma tillbaka vid ett annat tillfälle och då sitta i den mysiga miljön inomhus. 

 På Salt & Sill kan du inte bara äta mycket i en fantastisk miljö, så nära vattnet man kan komma utan att vara i ;)
Du kan också bo på Sveriges enda flytande hotell, måste vara himla skönt att slumra in där tänker jag... det finns också på bilden nedan en rejäl bastuflotte man kan hyra för olika event, såg onekligen inte fel ut.5 kommentarer:

 1. Man kanske skulle se till att göra sig en utflykt dit innan sommaren är slut. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan verkligen rekommendera det och som jag även sa, tror det är jättemysigt även på tex hösten och sitta där inomhus när stormarna drar in :)

   Radera
 2. En fröjd för ögat att se dina bilder...det vattnas i munnen! Mums!
  Kram, Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med sådana råvaror kan det inte göra annat :)

   Radera
 3. Hej! Vad roligt att du lämnade en hälsning hos mig så jag hittade dig! Kikat runt på din blogg lite och bl a läst om dina hästar. Har ni ingen häst kvar nu då?
  Får jag vara nyfiken och fråga vad du jobbar med?
  Vi ses igen!

  SvaraRadera