onsdag 16 juli 2014

Blått och fräscht i köketJag köpte tyg som skulle bli en duk till det runda bordet på terassen. Blev så förtjust i färgen att jag kände att jag ville ha den lite närmare mig :) därför bidde det ingen duk , det bidde gardiner istället ;)
Tyget kommer från butiken i Lundsbrunn som har det franskt klingande namnet Piqueprovence och den finner du här. Det finns hur mycket fint som helst där, keramik, tyger, dukar,tvålar mm. Allt som behövs för att få en liten bit av Provence!Min fina blå Hortensia från torget var nog det som gjorde att jag ville omge mig med lite blåa färger i sommar.Var då också tvungen att investera i det här vackra frukostporslinet från danska Green Gate.
Inköpt i butiken FÖRR och den finner du här. De har ett stort sortiment av bla Marimekko , Pappelina och just Green Gate. Detta blå var nytt för våren och kommer därför hänga med ett tag så man kan komplettera. Annars är Green Gates porslin tänkt att man ska kunna blanda olika kollektioners färger och mönster och det blir bara ännu finare då.Min fina blå serie heter Audrey Indigo. Finns även assietter , tallrikar, kannor mm.
Köksfönster nr två.


Några blå servetter och ett ljus så är det tillräckligt blått i mitt "nya" kök :)

4 kommentarer:

 1. Vad fint det blev! Roligt att förnya. Green Gate sortiment är underbart i sina färger!
  Kram, Gunilla

  SvaraRadera
 2. Kikar in här! Trevligt att du hittat till min blogg. Dina gardiner ser verkligen fina ut. Härligt mönster sedan gillar jag dina muggar i blått. Hälsn Katta

  SvaraRadera
 3. Vilken fin blogg du har. Blir så inspirerad.

  SvaraRadera
 4. Tack för era fina hälsningar! Ja jag gillar verkligen mitt nya porslin , kommer garanterat utökas så småningom :)
  Kram Anna

  SvaraRadera