söndag 30 mars 2014

Nu var det över för den här gången

Om några veckor är det nog ganska grönt här men än så länge ser vinstockarna bara knotiga och torra ut.  Under vinter har alla dessa klippts för hand, vilket jobb!





Här i olivlunden blev det god skörd i höstas och vi kunde nu få med oss ett par flaskor olivolja hem.
Skall avnjutas på en liten bit bröd med lite flingsalt enligt experten.




6 kommentarer:

  1. Vilka bilder! Hoppas att jag också kan få uppleva och fotografera en sån plats i framtiden. Kram

    SvaraRadera
  2. Tack ! Du verkar ju bo så du har paradiset runt hörnet när man ser dina bilder :) men det är sant att ibland behöver man komma bort för att se vad man har ! Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Härlig njutning med nypressad olivolja på en brödbit, det enkla är ofta det goda!
    hälsar Karin, Brev från Servian

    SvaraRadera
  4. Wow så vackert! Handklippt. Oj.
    Nu blev jag riktigt sugen på en brödbit med olivolja och flingsalt, så himla gott. Gissar att det blir ännu godare med olivolja från egen gård. Härligt!

    SvaraRadera
  5. Ja , jag kan bara hålla med föregående talare att det enkla ofta är det goda!

    SvaraRadera