torsdag 27 mars 2014

Äntligen framme i Provence

I vanliga fall när vi reser med vårt kära Ryanair brukar det ta 7-8 timmar från dörr till dörr.


Igår blev det en mellanlandning + att vi fick "köra runt" lite där uppe i luften ett tag därför att att flygplatsen var stängd ??Inga plan fick landa eller lyfta. Givetvis spekulerade vi om anledningen...

Det visade sig vara  Barack Obama som var på visit i Bryssel så det var varken bombhot eller tekniskt haveri som gjorde att vi fick dröja en stund och då kändes det väl helt ok.

Till slut kom vi iallafall fram och vår vana trogen så blev det ett glas Rosé med lite ost och annat gott tilltugg innan vi stupade i säng kl 02.00.

Idag har jag hängt alla gardiner som vi kämpat med de senaste veckorna.  När de fösta kom på plats blev jag lätt svettig .. vem har tagit måtten här? Förmodligen jag själv. Tur att  det fanns två händiga karlar med borrmaskin i närheten , det var bara till att sänka ner gardinstången en bit så blev det rätt ok faktiskt, tyget är iallafall snyggt och kommer förstås från www.piqueprovence.se 
Jag trodde våren skulle kommit längre i Provence än vad den gjort , kanske också beror på att andra år har vi den här tiden åkt från ett Sverige i snö , nu har vi känt på våren hemma en del redan.
Dock blommar det betydligt mer här.

Doftar helt underbart!Mönstret på planteringen är fascinerande och syns tydligt att vinstockarna grönskarInga kommentarer:

Skicka en kommentar