lördag 6 december 2014

Jul på Löfwings

Just nu är jag så mätt att jag inte tror jag någonsin behöver äta mer :)

Vi har varit på mysiga Löfwings och ätit julbord idag. Eftersom vår jul inte kommer vara så traditionell i år så var det extra kul att få insupa allt som hör till. En god glögg före maten, sill och laxbord, kallskuret och så det varma, revbensspjällen var bland de bättre jag ätit, och så finalen med dessertbordet med allt från ris a la malta med hallonkompott och allehanda julgotter , ostar och frukter ,smaskens, favoriten var nog en ljuvlig vanilj och blåbärsfudge som fullkomligt smälte i munnen :)
Jag älskar att åka till detta ställe för då kan man antingen före eller efter maten eller både och titta på den fantastiska konsten av Göran Löfwing. Man kan också gå runt i lokalerna och titta för överallt upptäcker man nya väggmålningar som är så fina.Särskilt om man är intresserad av djur och natur för det är ju hans signum, men även om man inte är det kan man inte låta bli att beundras av hans skicklighet!


"Grisarna på Koberg " heter den här målningen som är gjord direkt på väggen men som även finns på alla möjliga tryck, en bricka fick följa med hem idag. Att ha den som en målning hemma står högt upp på önskelistan ...kanske mest hos min man ;)

 Sonen kopplar av med lite glögg innan julmaten 


Dom här skulle gärna få pryda väggarna hemma i det gula huset :)

3 kommentarer:

 1. Mysigt ställe! Imorgon åker vi till ett annat mysigt ställe och äter julbord. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Jag gillar såna djurtavlor, det hänger med
  från jag var liten. Det var ett fint ställe ni åt
  julbord på, finns inget mysigare än och njuta
  av julmat man inte lagat själv.
  Ha en bra andra advent
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 3. Åhh, vilka fina motiv på alla tavlorna. Gillar djurmotiv... Både gott och jobbigt att bli så där mätt! Önskar Dig en fin 2:a advent idag! Kram Kate

  SvaraRadera