lördag 1 november 2014

Höstlov

En av mornarna på höstlovet var så himla fin, det var året första och hittills enda morgon med frost och det var så vackert när solen gick upp och dimman steg över fälten och sjön.

Detta höstlov har för mig innehållit en perfekt blandning av att ha fixat en del nödvändiga saker men också roliga grejer som restaurang och biobesök med några tjejer, två försenade födelsedagskalas, ett här hemma och ett hos min syster.

Lite shopping och lunchande på restaurang samt en middagsbjudning för goda vänner har också hunnits med.Därtill jobb också men det är så mycket enklare att åka till jobbet när ingen annan ska iväg, man kan bara smyga upp och käka frukost för sig själv och dra iväg utan att behöva tänka på andras tider.

Än har vi lite tid kvar på lovet och imorgon behöver jag ta tag i läsandet av bokcirkelbok på allvar, ser fram emot soffan och en filt och några tända ljus och så sjunka in i bokens värld !

Men först firar vi lördagkväll!
Kram på er :)
4 kommentarer:

 1. En vacker morgon! Så härlig din vecka låter. Vi hade också en frostmorgon -1,1°.
  Fina bilder.
  Ha en skön kväll. Och hoppas din dag i morgon blir så mysig som du vill.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Låter som ni haft en bra vecka! Ngn frost har vi inte haft nere hos oss ännu. Denna höst är verkligen fantastisk! Ska bli roligt att höra vad du tycker om boken du läser, jag har inte läst den. Alltid kul med boktips!
  Njut söndagen Anna!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig vecka du verkar ha haft! Ibland måste man ha lite ledigt, som min man brukar säja till mej ibland, när allt snurrar på för mycket. Han har rätt, fast jag har svårt att förstå det just då. Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Ofta blir jag nyfiken på var bloggaren bor. Under tiden jag letar får jag se fina bilder och läsa trevlig text. Jag ser att det står "Sophies historia" till höger. Just nu läser jag och gråter en skvätt till "Livet efter dig". av samma författare. Hattaffären gillade jag. "Stenhimlen" tycker jag inte tillhör Karins bästa böcker. Jag har två favoriter som hon haft svårt att nå upp till igen. Jag älskar att läsa böcker, helt på hösten.

  SvaraRadera