söndag 16 augusti 2015

Kalasdags igen och ett nytt läsår som står för dörren


Så var det dags för kalas igen när min systerdotter fyller tonåring :)
Kladdkaka med macarons var beställt och det var supersmaskigt!

Vi fick ännu en ljuvligt skön eftermiddag som avslutades med en underbar grillkväll så där så man nästan inte vill gå in. 
Kunde inte bli en bättre avslutning på detta sommarlov! 

Nu laddar jag inför morgondagen och enligt en säker källa börjar dagen lite mjukt med en gemensam frukost på skolan kl 08.00 ;) 

Jag är såå nöjd med min ledighet och kan inte klaga på vädret , visserligen hade jag förmånen att få vistas på sydligare breddgrader under en period då det var kallt här hemma men bra eller dåligt väder beror ju lite på vad man ska göra. 

Jag har lagt ganska mycket tid på golfbanan och då har det lite svalare vädret varit perfekt ! Sen har ju de senaste veckornas ljumma kvällar på golfbanan inte varit fel de heller :)

Ser nu fram emot hösten , mycket spännande på gång !

För mig har alltid augusti känts nästan som nyår, jag har alltid trivts i skolan och arbetar ju numera där och då pratar vi ju läsårsvis så därför är höstterminen alltid början på nåt nytt ,mycket mer än i januari faktiskt. Så därmed ser jag fram emot ett ny spännande år!

Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Ha en skön första dag på jobbet... och den där tårtan såg riktigt smarrig ut!

  SvaraRadera
 2. Första dagen på jobbet efter en lång ledighet brukar vara kämpig tycker jag, men sen så, rullar det bara på liksom. Mmmmm den tårtan ser syndigt god ut. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Smarriga bakverk...du är en duktig fotograf! Jag känner också lite som du...augusti är lika mycket nystart som vid nyår. Jag arbetar ju inom förskolans värld, och som du skriver så blir hösttterminen starten på något nytt. Så upplevde jag det även när jag arbete i grundskolan. Men jag känner mig också "taggad" efter en lång och skön semester!
  Önskar dig en finfin start på terminen!
  Kram, Gunilla

  SvaraRadera
 4. Hej Anna.
  Vilka vackra bilder :) Den ser så god ut så det är inte klokt :)
  Va roligt att du tittat in till mig.
  Jag ska kika vidare lite här inne hos dig nu!
  Ha en härlig fredag.
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 5. Ja då är det bara att ta tag i vardagen igen, bäst att göra det med en smarrig tårta vetja! Fina bilder som vanligt...
  Kram,
  Titti

  SvaraRadera