lördag 9 maj 2015

En speciell morgon i maj

Klockan halv sex i morse kom en busslast med ca 30 studenter som var ute på den traditionella "bonnarundan". Vi var näst sist på rutten, det var ett gäng trötta ungdomar som tog plats vid långbordet och firade sin kommande student.

När de sen åkte vidare var det omöjligt att gå in, en så ljuvlig morgon i maj då naturen visar sig från sin allra, allra bästa sida. 

Sverige när det är som bäst helt enkelt. Det blev en lång promenad med kameran och klockan var bara halv sju, solen började värma trots nattfrosten och ljuset var helt magiskt !


5 kommentarer:

 1. Helt ljuvliga foton! Våren är full med livstecken både från växter och djur. Fotot där bävern varit framme gillar jag extra mycket. Brukar vistas vid bäcken nedanför oss för att försöka fotografera bävrarna som bor där. Har bara fått med ryggtavlan än. Kanske lyckas jag i sommar med mitt nya teleobjektiv. Fin helg till dig Anna!

  SvaraRadera
 2. Helt ljuvliga foton! Våren är full med livstecken både från växter och djur. Fotot där bävern varit framme gillar jag extra mycket. Brukar vistas vid bäcken nedanför oss för att försöka fotografera bävrarna som bor där. Har bara fått med ryggtavlan än. Kanske lyckas jag i sommar med mitt nya teleobjektiv. Fin helg till dig Anna!

  SvaraRadera
 3. Vilken magisk morgon! Underbara bilder.
  Ha en fin lördag
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Härligt att bo så nära naturen så man kan se bäver - fina foton!

  SvaraRadera
 5. Du är verkligen proffsig med din kamera! Härlig morgon och inbjudande morgonfoton!
  Kram, Gunilla

  SvaraRadera