torsdag 16 april 2015

Tillökning på gården

Under den senaste veckan har fem nya flickor flyttat in på gården. Först ut var den här lilla godingen , en äkta trefärgad bondkattsflicka på 12 veckor.

Efter ett par dagar inomhus börjar hon nu upptäcka stallet, sadelkammaren och gräsmattan även om det fortfarande är lite läskigt, särskilt med den gula hunden som skäller så förskräckligt av glädje då nån går förbi :)


Blåsipporna har kommit upp i syrenbersån 


Idag kom 2 kossor med varsin kalv , dom har vi väntat på ett tag. De får hålla sig inne de också ( dock inte i det gula huset) ett par dagar för att vänja sig lite innan de släpps ut på grönbete ! 
Tittade till dom för en liten stund sen och de små låg så gott i halmen och så så nöjda ut.Lite reserverade fortfarande och jag ville inte gå in till dom första dagen men de kommer snart vara betydligt tuffare är jag övertygad om .8 kommentarer:

 1. Dessa underbara djur som kommer om våren...precis som blåsippor, vitsippor, backsippor och inte minst tussilago! Så gosiga djur!
  Kram, Gunilla

  SvaraRadera
 2. Det var den sötaste lilla kattfröken jag sett:) Och kossorna och kalvarna ser ju helmysiga ut. Lycka till med alla nykomlingar.
  Ha den bästa fredagen
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga vårtecken du visar. Både djurbarn och växtungar ;-) Livet som spirar på olika sätt! Fin kväll till dig!

  SvaraRadera
 4. Mysigt! Det är ju ändå något visst med de små och så oskyldiga, både bland levande och växter. Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Ja då är det vår när det dyker upp små
  sötnosar på gården, lilla kissen är bedårande
  söt och kalven också.
  Ha en fin fredag och helg
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 6. Men vilka små stöttingar... kul med nya tillskott!

  SvaraRadera
 7. Men åhhhhh, vad mysigt med lite djur på gården!!! Precis som det ska vara... Nu blir jag lite lätt avundsjuk!!! Kram från Kate

  SvaraRadera
 8. Jamen så himla söt! Underbara bilder som vanligt...ja det är en fröjd att kika in till dig som vanligt!
  Varm vårkram,
  Titti

  SvaraRadera