lördag 28 februari 2015

Lite hopp om våren


Sista dagen på sista vintermånaden, skidor , skidor och skidor på TV men med fåglar som kvittrar och knoppar som brister utanför huset så är nog våren på väg !
Tranorna har tydligen landat rekordtidigt i år så även om det säker kommer bakslag så tänker jag säga vår from imorgon :)

Lite vårplantering blev det idag på fm även det rekordtidigt för mig tror jag, bocken och julbelysningen utomhus åkte bort i veckan och nu kom Penseer och minipåskliljor i korgen istället.

Jag fick dock stå i stallet och plantera för vinden var så kall...;) men det spelar väl ingen roll.
Nu ska jag koncentrera mig lite på Kalla & Co och sen är det ju Göteborg Horse show i helggen, undrar om det sänds någon ridsport på nån avlägsen kanal...nä jag tycker inte alls att ridsport inte får särskilt stort utrymme i TV ;)

Hur som helst , det blir nog en skön lördag, kram !


4 kommentarer:

 1. Vilken fin vårplantering. Nu kan våren känna sig välkommen och finna sig väl till rätta.
  Trevlig helg
  Anette

  SvaraRadera
 2. Underbart... jag köpte också penséer idag, nu ÄR det vår!

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att äntligen kunna säga att det är vår :) Vårplanteringarna kommer jag nog vänta lite till med, däremot så blir det vårfix inomhus i helgen. Har fönster som jag bara måste tvätta. Fortsatt skön helg till dig!

  SvaraRadera
 4. Så fint du gjort. Nu blir jag med sugen på att fixa till vårkrukor. Japp, i morgon börjar våren, det ska snöa här men jag hoppas det mesta blir som regn.
  Fin lördagskväll till dig
  Kram Maria

  SvaraRadera