fredag 2 maj 2014

Golfläger

Hemkomna igen efter 2 dagars golfträning på Wolkswagen Golfarena i Halmstad.
Som vi har tränat... jag hade ingen aning om att jag kunde blir så fruktansvärt trött av golfspel , både fysiskt och mentalt. Helt utmattad, helt slut i kroppen och tom i huvudet. Tyvärr kändes det som det bara gick sämre och sämre också... men vår tränare säger att att polletten kommer att trilla ner efter några dagar ...hoppas verkligen det men är lite skeptisk :)
Vi har hur som helst haft oerhört trevligt. Bott på fina Tylebäck, en liten bit från Tylösand vid havet. Vi hade fantastiskt golfväder , dock lite kallt med ett par plusgrader igår morse till att bli varmare och varmare och till slut helt vindstilla. 
Det är alltid roligt att träffa lite nytt folk, både ny klubbmedlemmar men det var även några från andar klubbar som deltog. Tror vi fick ett par nya golfspelarkompisar :) Det är roligt det där med att ett intresse förenar. Det kan egentligen vara vad som helst som blir en ingång till nya bekantskaper som man inte alls hade träffat om man inte sysslat med den aktuella aktiviteten.
Här bodde vi fint på Tylebäck

Fantastisk utsikt från korthålsbanan ,den var som en vanlig bana men i mindre format, kul!

Kunde också känns mig lite som hemma med dessa i hagarna runt träningsområdet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar