torsdag 25 februari 2016

Vårvinter och influensa

I söndags kväll slog den till, influensan, lite komiskt då jag precis kommit hem från en tredagars utbildning om vaccinationer och däribland influensavaccin ..av 30 deltagare var de flesta ovaccinerade mot just influensa och några av oss får lida för det nu..;) nästa år ta jag sprutan i allafall...i år så är det ju svininfluensan som är tillbaka och den slår ju som bekant hårdast på oss som är i vår bästa år , runt 45 så där..

Hur som helst efter fyra dagar i sjuksängen varav ett dygn med 40 graders feber proppade jag i mig Alvedon och Ipren och klädde mig varmt och gick ut!! Var bara tvungen att få andas lite frisk luft. Dumt kanske ? jag mådde iallafall mycket bättre psykiskt efter det!


 Jag tittade efter vårtecken och där var dom ju, snacka om livskraft , att vilja växa och ta sig upp i ljuset rakt igenom löven, så underbara att se, man blir lika glad varje år!Vattendroppar som frusit till is .


Ute i hagen är det fortfarande lite frost där solen inte kommer åt.Fortfarande is på sjön men den knakade lite när jag gick på denGammalt och nytt, gamla lärkkottar och körsbärsknoppar , båda lika fina på var sitt sätt.Och så ett det starkaste vårtecknet av alla :) snart tillökning på gården, inte många dagar kvar här innan kalven kommer !
5 kommentarer:

 1. Så vackert! Å nej har du fått influensan, hoppas du snabbt piggar på dig.
  Jag har en segdragen förkylning som först nu börjar lätta. Men det är inte alls att jämföra med en hemsk influensa.
  Krya på dig
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vackra vårtecken... sånt blir man glad av!
  Krya på dej!

  SvaraRadera
 3. Skönt att må bättre igen! Dessa vårtecken är som guld, så otroligt efterlängtade!
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Skönt att du mår lite bättre och att du fick lite frisk luft! Helt underbara vårtecken hos dig...snart blir det ännu bättre!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 5. Hej Anna! Saknar dig och dina inlägg! Hoppas att allt är väl!?
  Underbara bilder du bjuder på och nu har våren kommit en bit till..
  Kram, Gunilla

  SvaraRadera