söndag 27 december 2015

Då var julen över för den här gången...

Som sonen konstaterade för en stund sedan...mycket fixande för ett par dagar konstaterade vi också. Även om vi är så nöjda med vår gröna jul :)
Jag kan inte minnas när jag senast en annandag jul var ute och fixade i trädgården...brukar mer vara annandag påsk möjligen. Idag har vi ju dock fått snö men ikväll regnar och slaskar det så vi får väl se hur länge den ligger.
I morgon blir det lite ärenden på stan, julklappar som ska bytas osv och så handlas lite då vi får middagsgäster. 
Jag åkte på en dunderförkylning innan ju så jag har verkligen unnat mig att lata mig och ta det lugnt ett par dagar, läst ut en bok och började igår kväll på en ny serie av Marianne Cederwall som jag gillar skarpt. Den kan rekommenderas!

Sen är det dags att ladda om för nyår och sen en resa till Budapest, det ser jag fram emot jättemycket, ska vara en vacker stad.

Bjuder på lite bilder från igår då vi ff hade vår i luften :)
Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Så sköna dagar du har, låter avkopplande. Krya på dig.
  Bilderna är underbara.
  God fortsättning
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vi fick lite snö sent igår kväll på ca 5-6 cm, så hoppas den får ligga kvar nu, och gärna fyllas på med lite mer så att ett skidspår går att få till. Jag har ju en kortvasa att träna till...
  Japp, så var julen över för den här gången, och jag tycker det är rätt skönt, och dessutom har jag redan plockat ner lite julpynt... skratt* Vackra foton du tagit på frosten :)
  Måndagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Härligt med lata dagar. Budapest. Så kul. Dit ska jag i sommar. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Nu är det vitt och kallt istället :) Hoppas ni har det bra i Budapest. Kram

  SvaraRadera