onsdag 17 juni 2015

Liten blev stor

Åh vilka fantastiska dagar vi haft när vi firat vår fina student!
Vädret var toppen och allt blev såå lyckat. Mycket tid, kraft och pengar läggs på dessa dagar och då blir man extra lycklig när allt blir som man förväntat sig. 

Jag har aldrig haft nån ålderskris eller liknande och bara tyckt att det varit roligt och skönt att barnen vuxit men nu....nu kände jag plötsligt den där känslan att min lilla tjej blivit stor, vuxen och står på egna ben. Härligt förstås men också lite vemodigt. 
Ett nytt kapitel har börjat i hennes liv med ett riktigt tvåskiftsjobb, matlåda och arbetskläder.Så annorlunda men nyttigt.

Som tur är får vi dela en semestervecka längre fram så vi får rå om henne lite till :)


8 kommentarer:

 1. Vad roligt att ert studentfirande också blev så lyckat! Livet är uppdelat i olika milstolpar, studenten är en, och man både gläds och känner en viss sorg att ens lilla barn nu vuxit upp och ska klara sig på egna ben, men glädjen överväger och det är med stolthet man ser sitt barn nu gå vidare i livet.
  Vacker klänning!

  SvaraRadera
 2. Jättefin bild. Så snygg klänning.
  Härligt och vemodigt, precis så är det. Nu är ju vår son "bara" 13 så vi är ju inte där riktigt ännu.
  Glad Midsommar
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Så härligt Anna att det blev så lyckat! Jätte fint foto på din dotter också! Som småbarns mamma känns studenten bra långt bort!! Men plötsligt så.....!
  Önskar dig en fortsatt fin om än lite kall vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Förstår att det är blandade känslor...precis som det ska vara! Underbart foto och klänningens färg är bedårande! Så fin dotter!
  Kram, Gunilla

  SvaraRadera
 5. Galet vacker bild...
  GLAD MIDSOMMAR!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 6. vilken vacker bild... visst är det med blandade känslor som man ser barnen växa upp, även om mina är relativt små än så länge!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 7. Du milde, så vacker bild på dottern!!! Vilken klänning... Färgen var fantastisk, och till hennes mörka långa hår! Grattis till hennes student!
  Hoppas Ert midsommarfirande har varit till belåtenhet, kram Kate

  SvaraRadera
 8. Wow vilken vacker dotter och så träffande text! Förstår precis din känsla. Börjar redan gruva mig lite för den, känns så konstigt när man bara har dem runt sig sedan blir det tomt. Kram Pernilla

  SvaraRadera