tisdag 15 april 2014

Dagens golfrunda

Dagens golfrunda med Maria 

Jag kan konstatera att jag håller en jämn låg nivå... alltid något ;)Dock fick vi en trevlig stund med en härlig naturupplevelse. Det blåste på rätt ordentligt när vi gick ut men mot slutet på kvällen hade det lugnat sig igen. Om jag inte hade spelat golf hade jag aldrig varit ute dessa timmar i eftermiddags/kväll. Även om jag kanske är ute mer än de flesta tack vare andra intressen som kräver utevistelse tex hästarna men det blir inte lika många timmar.

Nu börjar vitsipporna titta fram överallt och man ser från dag till dagen hur våren tågar fram... flera björkar har börjat slå ut och det är så vackert så man tom glömmer de dåliga slagen när man stannar upp och bara njuter av naturen.


Har ju haft födelsedag för inte så länge sedan och passade idag på att att använda mitt presentkort i golfshopen. Jisses vad mycket snyggt det fanns...
Nu kan sommar, sol och värme få komma för jag är beredd. Den fina hatten tänker jag att man kan använda också på andra ställen än på golfbanan. Tex på stranden. Det är det bästa med kläder som egentligen är gjorda för en viss sport att de har så bra funktion och material att de är toppen i andra sammanhang också. Den beigefärgade djurmönstrade toppen var så tunn och sval, den blir perfekt en varm sommardag. Jättesnygg under en kofta eller tröja innan värmen kommer också. man kan tvätta och tvätta och bara hänga , inte stryka och de är precis lika snygga, det gillar jag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar