söndag 25 oktober 2015

Mer höst hos oss på landet

Det känns som hösten blir vackrare och vackrare för varje år eller så är det bara att man har andra "glasögon" på sig .Eller kanske att det blir ännu vackrare genom kameralinsen ....
Dessa bilder tog jag förra helgen då det var ett sånt häftigt ljus när dimman plötsligt lättade fram på dagen.
Idag är det soligt men blåsigt och jag ska tydligen upp på hästryggen om en stund...första gången på ett och ett halvt år ...håll tummarna :)















tisdag 20 oktober 2015

Att ha häst om hösten

En sån där dag som det var i söndags då kan jag inte tänka mig något härligare än att umgås med de stora fyrfota djuren :)

En sån där dag när solen skiner och verkligen värmer fast luften är klar och hög och det prasslar i löven och färgerna sprakar överallt. 

En sån där dag är värt allt slit under vintern med iskalla stall och fruset vatten i hinkarna, bära hö  och frysa tårna av sig ;)

En sån där dag är precis lika underbar som den första vårdagen då de första värmande solstrålarna tittar fram, fåglarna börjart kvittra och flugorna och bromsar har ännu inte vaknat.
En sån där dag får mig nästan att börja titta efter nån eget igen ...;) 















söndag 4 oktober 2015

Höst i Provence


Hörde talas om det fruktansvärda ovädret på Franska rivieran som tagit minst 16 personers liv. Katastrofer händer ju över hela världen och inte minst den senaste tiden har vi blivit påminda om hur olika livet och förutsättningarna ser ut för oss alla i världen.
Den här naturkatastrofen blev dock mycket verklig då vi nyss var där och några nära och kära befann sig mitt i det, så riktigt otäckt.

För ca två veckor sedan var det iallafall så här vackert i omgivningarna och det var sensommar på dagarna men höst om mornar och kvällar och ljuset var om möjligt vackrare än vackrast om kvällen.

Håll till godo! 

Kram Anna :)